In het onderwijs

CKE geeft niet alleen cursussen en lessen in de vrijetijdssfeer. Vanuit onze afdeling Onderwijs zijn we actief op (of voor) bijna alle Eindhovense scholen in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs.

Activiteiten
Bij kunstprojectweken, jubileumdagen, workshopdagen of langlopende projecten op maat vullen we bijvoorbeeld allerlei leuke activiteiten in op het gebied van dans, muziek, theater, beeldende kunst, musical of multimedia.

We leveren ook kunstvakdocenten die structureel ingezet worden door scholen en denken mee met leerkrachten en docenten.

Er zijn steeds meer spilcentra die kiezen om naschools kunsteducatie aan te bieden. CKE maakt dan samen met de spilpartners een plan op maat met leuke, uitdagende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Ouderraden op scholen nemen steeds vaker het initiatief voor dit soort kunstzinnige activiteiten. Ook instellingen voor kinderopvang kunnen deze naschoolse activiteiten aanvragen.

Meer weten?
Ben je ouder, leerkracht, docent, cultuurcoördinator of directeur van een school of medewerker van een kinderopvang en wil je van gedachten wisselen met ons? Neem contact op met onze onderwijsafdeling.

Contactpersonen

Deel dit met je vrienden via: