zaterdag 16 mei 2020

*geannuleerd* Saturnoon Music Café

livemuziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

Als gevolg van de maatregelen rondom het corona-virus is dit concert helaas geannuleerd.
Heeft u al een kaartje gekocht of zich aangemeld, dan ontvangt u nog nadere informatie hierover. Bewaar in ieder geval uw kaartje(s) goed!

 

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een laagdrempelig muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café. Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en omvat optredens van:

  • Wolphin
    Dit leuke jazzbandje wil graag wat meer podiumervaring opdoen. Ze spelen post-bop uit de jaren '50 en '60.
  • Donjo
    Donjo is een Eindhovens koor met zeer gevarieerde muziekstijlen en weet die op vaak verrassende wijze met elkaar te combineren. Wat dacht je van het Ave Maria van Da Vittoria dat via een pianotussenspel overgaat in Birmingham van Randy Newman?
  • Sheela-Na-Gig
    Deze muzikanten spelen vooral alternatieve rock uit de nineties. Denk aan PJ Harvey, Pixies, The Breeders en Veruca Salt.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Ook op het podium?
Ben je singer-songwriter, speel je in een band of zing je in een zanggroep en wil je zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl.

Deel dit met je vrienden via: