vrijdag 27 maart 2020

*geannuleerd* Café C Live! Pubquiz

Waar je weekend start!

 

Als gevolg van de maatregelen rondom het corona-virus is deze activiteit helaas geannuleerd.
Heeft u al een kaartje gekocht of zich aangemeld, dan ontvangt u nog nadere informatie hierover. Bewaar in ieder geval uw kaartje(s) goed!

 

Café C Live! is het leukste vrijdagavondcafé van Eindhoven met muziek, live entertainment, drankjes en hapjes. Er is elke week iets anders te doen, van Pubquiz met livemuziek tot Top 2000 sing-a-long en van Live Party & Co tot Muziekbingo. Doe, speel en zing mee, laat je hersens kraken, wees creatief en heb plezier. Begin je weekend goed en schuif met vrienden of collega's aan in ons gezellige café!

Pubquiz met livemuziek
Tijdens deze editie van Café C Live! kun je met een team meedoen aan een pubquiz met livemuziek. In acht vragenrondes komt het aan op kennis. Van muziek tot topografie, van geschiedenis tot het actuele nieuws en natuurlijk ook de nodige nutteloze feitjes. De band maakt deze pubquiz echt anders dan andere. Kom het zelf beleven!

Datum
Vrijdag 27 maart van 20.00 tot ca. 23.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Entree
De toegang tot Café C Live! is gratis. Deelname aan de quiz kost € 3 per persoon. Een team bestaat uit 4 tot 6 personen. Je kan je vanaf 19.30 uur inschrijven aan de balie bij de ingang.

Locatie en bereikbaarheid
Café C bevindt zich op de begane grond van het CKE-gebouw aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven, op loopafstand van het station. Voor het gebouw is een openbare, niet-bewaakte fietsenstalling. CKE heeft geen eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het gebouw gelden parkeertarieven. Kijk op prettigparkeren.nl voor een parkeeradvies.

Deel dit met je vrienden via: