vrijdag 27 maart 2020

*verplaatst* Addams Family

Musicalproductie jongeren

 

Deze musicalproductie wordt verplaatst naar een andere datum. Als gevolg van de maatregelen rondom het corona-virus kunnen we op dit moment de kwaliteit van de voorstelling niet meer garanderen door uitval van leerlingen en docenten.
Heeft u al een kaartje gekocht of zich aangemeld, dan ontvangt u nog nadere informatie hierover. Bewaar in ieder geval uw kaartje(s) goed!

 

Duisternis, verdriet en onbeschrijflijke zorgen, dat is waar een Addams naar verlangt! Deze excentrieke familie geniet van hun heerlijke leventje in het marcabere familiekasteel. Alles lijkt te gaan zoals het hoort. Totdat een diep en duister geheim van dochter Wednesday alles overhoop lijkt te halen.

Wednesday is verliefd geworden. Maar niet op een Addams-waardig persoon... Ze is gevallen voor de doodnormale Lucas Beineke. Haar familie overtuigen dat dit een goed idee is, lijkt een haast onmogelijke opgave. Wednesday besluit alleen haar vader, de joviale Gomez, in vertrouwen te nemen en vraagt hem haar geheim te bewaren voor moeder Morticia. Gomez riskeert hiermee zijn eigen huwelijk en gezondheid. Wanneer de familie Beineke langskomt voor een diner loopt alles ernstig uit de hand en is de chaos compleet.

Addams Family is een hilarisch duistere musical die het woord ‘normaal’ in een totaal andere context plaatst. Immers, wat normaal is voor de spin, is een ramp voor de vlieg.
 
Cast: Brit van der Heijden, Femke Overman, Hidde Thijssen, Isabelle Kuyck, Iza Oprins, Jasmijn Ramaekers, Jennifer Weijde, Jesper de Jong, Justus Driessen, Kyra van Breugel, Laura Verburg, Levi Prince, Merel Pikkemaat, Sebastiaan van Warmerdam, Sophie Aulbers

Regie: Anne Simkens
Zang: Ashley van Gemert
Choreografie: Cleo Ganzeman en Coraline Demos
Kostuums: Emeliet Grond
Techniek: Michael van den Biggelaar
Fotografie: Roberto Bogers
 
Voorstellingen
Vrijdag 27 maart 2020 om 19.30 uur
Zaterdag 28 maart 2020 om 15.00 en 19.30 uur
Zondag 29 maart 2020 om 16.00 uur

De voorstellingen vinden plaats in Studio A van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Tickets
Tickets bestel je via cke.nl/tickets. De prijs is € 15,25 incl. pauzedrankje, excl. € 1 servicekosten per ticket.

Deel dit met je vrienden via: