zondag 5 november 2017

De laatste duik

Afscheid van CKE-gebouw aan de Stratumsedijk

CKE neemt op deze zondag samen met iedereen die belangstelling heeft afscheid van het gebouw aan de Stratumsedijk in Eindhoven. Jarenlang vonden in wat ooit het sportfondsenbad was, lessen plaats in o.a. beeldende kunst en theater.

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft CKE alle activiteiten samengevoegd op de andere, grondig verbouwde locatie op de hoek Pastoor Petersstraat/Kruisstraat.

Programma
Dit en meer kun je verwachten: theatrale en muzikale optredens op plekken in het gebouw waar je als bezoeker nooit eerder kwam, een waterballet in het pierenbad, ViVaVingerverf in de kantoortuin en buiten graffiti spuiten, een foto-expositie van Jan Visser over het gebouw en heerlijke Syrische hapjes verzorgd door stichting SYNErgie. Ook is er een presentatie van de nieuwbouwplannen op de plek van het gebouw. Het Philips Symfonie Orkest sluit De laatste duik af met de Afscheidssymfonie van Haydn.

Rommelmarkt en veiling
Buiten is een rommelmarkt met spullen en materialen die niet meeverhuizen en (om 14.00 uur) een veiling van de meest bijzondere items. Alles moet weg! De volledige opbrengst gaat naar het Jeugdcultuurfonds Eindhoven.

Laatste kans voor een laatste duik
Wil je voor de áller-áller-laatste keer dit bijzondere gebouw van binnen zien? Dan mag je dit unieke evenement niet missen!

Informatie
Bezoekers zijn vanaf 12.45 uur van harte welkom. De programmering begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Het gebouw van CKE bevindt zich aan de Stratumsedijk 22 in Eindhoven. De toegang is gratis.

Downloads
Programma (pdf)
Overzicht veilingstukken (pdf)

Foto's: Jan Visser

Deel dit met je vrienden via: