vrijdag 17 november 2017

Imola Masterclasses: Ingrid Fliter

pianomasterclass i.s.m. de Accademia Pianistica in Imola, Italiƫ

De masterclass van pianiste Ingrid Fliter is de laatste in de serie van vijf pianomasterclasses onder de noemer Imola Masterclasses Eindhoven. De masterclasses worden gegeven door gerenommeerde docenten van de Accademia Pianistica in Imola, Italië. Ingrid Fliter komt een weekend naar Nederland om masterclasses te geven. Eerdere masterclasses werden gegeven door Igor Roma, Roberto Giordano, Andrè Gallo en Alessandro Marino.

Voor wie?
Het doel van de masterclasses is om studenten en afgestudeerden van conservatoria en gevorderde amateurs kennis te laten maken met de wereldberoemde pianoschool uit Imola. Vele winnaars van internationale pianoconcoursen genoten hun opleiding in Imola, onder wie ook de in Nederland bekende pianisten Igor Roma en Enrico Pace.

De masterclass van Ingrid Fliter wordt op zaterdag 18 en zondag 19 november gehouden in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 en start beide dagen om 11.00 uur (tijd onder voorbehoud). Tijdens de masterclass wordt gespeeld op de - ook uit Italië afkomstige - Fazioli concertvleugel, door kenners ook wel de Ferrari onder de vleugels genoemd.

Actieve deelname
Voor elke masterclass is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor actieve deelnemers. Klik hier voor meer informatie daarover en om in te schrijven.

Masterclass bijwonen
Daarnaast is het mogelijk om de masterclasses bij te wonen. Leerzaam voor elke pianist en boeiend voor iedere liefhebber van pianomuziek. Een bezoekersticket kost € 30 per dag of € 50 voor het hele weekend (excl. € 1 servicekosten per ticket).

Bestel hieronder uw ticket(s):
 

 
Deel dit met je vrienden via: