zondag 18 juni 2017

Imola Masterclasses: Andrè Gallo

pianomasterclass i.s.m. de Accademia Pianistica in Imola, Italië

De masterclass van pianist Andrè Gallo is de derde in de serie van vijf pianomasterclasses onder de noemer Imola Masterclasses Eindhoven. De masterclasses worden gegeven door gerenommeerde docenten van de Accademia Pianistica in Imola, Italië. Na Andrè Gallo komen nog Alessandro Marino en Ingrid Fliter een weekend naar Nederland om masterclasses te geven. Eerdere masterclasses werden gegeven door Igor Roma en Roberto Giordano.

Voor wie?
Het doel van de masterclasses is om studenten en afgestudeerden van conservatoria en gevorderde amateurs kennis te laten maken met de wereldberoemde pianoschool uit Imola. Vele winnaars van internationale pianoconcoursen genoten hun opleiding in Imola, onder wie ook de in Nederland bekende pianisten Igor Roma en Enrico Pace.

De masterclass van Andrè Gallo wordt op zondag 18 juni gehouden in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 en om 11.00 uur (tijd onder voorbehoud). Tijdens de masterclass wordt gespeeld op de - ook uit Italië afkomstige - Fazioli concertvleugel, door kenners ook wel de Ferrari onder de vleugels genoemd.

Actieve deelname
Voor elke masterclass is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor actieve deelnemers. Klik hier voor meer informatie daarover en om in te schrijven.

Masterclass bijwonen
Daarnaast is het mogelijk om de masterclasses bij te wonen. Leerzaam voor elke pianist en boeiend voor iedere liefhebber van pianomuziek. Een bezoekersticket kost € 30 (excl. € 1 servicekosten per ticket).

Bestel hieronder uw ticket(s):
 

Deel dit met je vrienden via: