vrijdag 13 januari 2017

EXPO: fotografen cursus Portfolio

geoefende amateurs, vergevorderde cursisten en aankomende beroepsfotografen

Vanaf vrijdag 13 januari exposeren deelnemers aan de cursus Portfolio hun fotowerken van het afgelopen seizoen bij CKE. Portfolio is een van de topcursussen fotografie voor geoefende amateurs, vergevorderde cursisten en aankomende beroepsfotografen.

Onder begeleiding van Hanneke Franssen-Moorren werken de cursisten aan hun portfolio, verdieping en vernieuwing van hun eigen stijl en visie. Diepgaande werkbesprekingen leiden vaak tot fraaie en eigenzinnige fotografie van fotografen die zichtbaar iets te melden hebben.

In de expositie is documentaire-, geënsceneerde, conceptuele en poëtische fotografie te zien.

Exposanten
De exposerende fotografen zijn: Angelique Baguette (avond), Hans van Gageldonk (latent), Hetty de Groot (voormalige stortplaatsen), Michel van de Langenberg (Depression), Wendy Presser (buren), Maartje Rijpkema (ont-hecht), Bea Straver (Peter), Jan Visser (new Hope) en Jos Waagen (de Dommel in Eindhoven, van Klotputten tot Bokt).

Opening
De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 13 januari om 20.00 uur. Docent Hanneke Franssen-Moorren licht tijdens een korte rondleiding het werk toe.

Informatie
De expositie vindt van 13 januari t/m 9 februari plaats bij CKE aan de Stratumsedijk 22 in Eindhoven en is van maandag t/m donderdag gratis te bezoeken van 9.00 tot 22.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

foto's: Maartje Rijpkema en Hetty de Groot

Deel dit met je vrienden via: