vrijdag 25 november 2016

Masterclass improvisatie Rogier Telderman

georganiseerd door Jazzworks Eindhoven

Op vrijdag 25 november organiseert Jazzworks Eindhoven in samenwerking met CKE een masterclass improvisatie door pianist en componist Rogier Telderman.

In de masterclass gaat Rogier in op het leren luisteren op verschillende niveaus. Ook behandelt hij met name de aspecten van ritme en melodie en geeft hij aanwijzingen voor het ontwikkelen van een eigen geluid.

Voor wie?
Alle geïnteresseerde muziekliefhebbers, ook semiprofs en professionals, kunnen zich bij Jazzworks aanmelden actief of passief als toeschouwer aan deze workshop deel te nemen. Let op: er is een beperkte capaciteit voor actieve deelname, waarbij leden van Jazzworks voorrang hebben. Alle toegelaten actieve deelnemers ontvangen uiterlijk 18 november een bevestiging van deelname, samen met een persoonlijke opdracht van Rogier ter voorbereiding op de workshop.

Over Rogier Telderman
Rogier Telderman geldt momenteel als een van dé gezichten van de nieuwe generatie Europese jazzartiesten. In 2016 werd hij door programmeurs verkozen tot meestbelovende jazzartiest van Nederland: “Rogier versmelt invloeden uit klassieke muziek, minimal music, rock en jazz tot energieke, stijlvolle en lyrische muziek. Hij weet publiek vanaf zijn eerste noten te grijpen en raakt door het geïnspireerd vertellen van muzikale verhalen.”

Eerder werd zijn album Contours door het Britse magazine KindOfJazz uitgeroepen tot een van de beste albums van 2015. Jazzworks is trots en blij dat hij deze masterclass komt verzorgen.

Aanmelden
Qua niveau en ervaring worden geen eisen gesteld voor deelname. Aanmelden kan nog tot 17 november via de website van Jazzworks. Actieve deelname kost € 25, passieve deelname (toeschouwer) kost € 5. Voor leden van Jazzworks en leerlingen van CKE zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Overige informatie
De masterclass duurt van 19.00 tot 22.30 uur en vindt plaats bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Deel dit met je vrienden via: