zondag 18 juni 2017

Café-C juni: BBQ-editie

singer-songwriters, (big)bands, koren & free bites

Elke derde zondag van de maand presenteert CKE samen met Centrum voor Pop en Jazz een gevarieerd muzikaal programma in de Oude Rechtbank.

We bieden bandjes, singer-songwriters, koren en bigbands uit Eindhoven en omgeving een podium waar zij zich kunnen presenteren aan publiek. Laat je als bezoeker verrassen door bijzondere optredens en geniet van een lekker drankje in een relaxte sfeer. Ideaal voor de zondagmiddag!

Programma
Café-C wordt afgetrapt door BEAM, een jong rockbandje uit Eindhoven. BEAM maakte veel indruk op de Eindhovense Popdag.

Als tweede is de dynamische coverband Quirky aan de beurt. Op het repertoire staan hits uit de sixties en klassieke rocksongs en ballads uit latere jaren. Quirky speelt liedjes van Otis Redding, Wilson Pickett, Eric Clapton, Stray Cats, The Scene, Ramses Shaffy en vele anderen. Van overwegend Engelstalige rock tot heerlijke Nederpop en van toen naar nu.
Quirky maakt muziek zonder toeters en bellen: gewoon met basgitaar, drums, gitaar en zang. Het gaat vooral om het muziek- en sfeermaken. De nummers worden door de bandleden zelf bewerkt en in een verrassend nieuw jasje gestoken. Quirky: vreemd, apart, raar, eigenaardig, gek, eigenzinnig, kinky!

Na al deze gekkigheid sluiten we Café-C af met The Incredible Jazz Heads. Een vet goed jazzbandje onder leiding van Rinus Raaijmakers.

Free bites: BBQ
De chef van de Oude Rechtbank zorgt elke editie voor bites in de vorm van een lekker gerechtje. Gratis voor alle bezoekers. Als afsluiting van een mooi seizoen maken we er dit maal een speciale BBQ-editie van!

Café-C duurt van 15.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in de Oude Rechtbank, Stratumseind 32 in Eindhoven. Gratis entree.

Ook op het podium?
Heb je interesse om op te treden in Café-C? Neem dan contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.

In het nieuwe seizoen trappen we af met festival Eindje Cultuur op zondag 3 september 2017. Daarna gaat weer een nieuwe serie Café-C van start. De nieuwe data worden t.z.t. op de website gepubliceerd.

Deel dit met je vrienden via: