zondag 11 september 2016

Matilda (reprise)

succesvolle kindertheaterproductie op herhaling

De succesvolle kindertheaterproductie Matilda (naar het gelijknamige boek van Roahl Dahl) van vorig seizoen, wordt op zondag 11 september nog twee keer gespeeld. Kon je er destijds niet bij zijn omdat alle voorstellingen waren uitverkocht? Dan heb je nu een nieuwe (en laatste) kans om erbij te zijn.

Matilda is een erg intelligent en lief meisje, maar haar domme ouders vinden haar vooral lastig. Ze is dan ook blij als ze eindelijk naar school mag, maar het lijkt er wel een gevangenis met het monsterachtige schoolhoofd mevrouw Bulstronk. Gelukkig stimuleert juf Engel Matilda's talenten wel. Het meisje blijkt over een gave te beschikken waarmee ze de grote boze mensenwereld letterlijk op z'n kop zet.

Spel: Sam Alting Siberg, Fabienne van Beeck, Karlijn Beelen, Rik de Greef, Kaz van der Heijden, Eline van Hemert, Britt Hendrickx, Jazine van Houten, Joris van Hulst, Ilana Javaheri, Suzie Purdy, Annabel Roosendaal, Nadia van Veghel, Rachel van Vlodrop, Victoria van der Groen, Fleur de Groot, Sam Keijzers, Lotte Koenen, Lieke Kuijen, Aafke Mellema, Sophie Rabbinowitsch, Denia de Rooy, Paula Tent, Yara Wewerinke en Nova Wolters.

Regie: Annemiek Nienhuis en Anne Simkens
Kostuums: Emeliet Grond
Decorbouw: Kees de Canter
Decoradvies: Angeline Maas

Voorstellingen: er is een voorstelling om 11.00 uur en een om 16.30 uur.

Locatie: de voorstellingen vinden plaats in de theaterzaal van CKE aan de Stratumsedijk 22 in Eindhoven.

Tip: kom op de fiets of met het openbaar vervoer, want vanwege de open dag is het parkeerterrein niet beschikbaar. Betaald parkeren in de directe omgeving kan wel.

Entree: € 7 (incl. € 1 servicekosten). Bestel en betaal je tickets direct online met iDeal. Eventueel kun je tijdens kantooruren ook voor tickets terecht aan onze balie (betaling pin of contant). Het is niet noodzakelijk om je ticket(s) uit te printen; ze kunnen ook vanaf het scherm  van een smartphone gescand worden.

 
Deel dit met je vrienden via: