zaterdag 25 juni 2016

Dans: Onder constructie

voorstelling CKE-dansschool in het Parktheater

Met de dansvoorstelling Onder constructie pakt de dansschool van CKE uit met maar liefst vier voorstellingen in één weekend. Het Parktheater ademt dans, dans en nog eens dans.

Aan de dansvoorstelling doen circa 200 kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassenen mee in de stijlen modern, klassiek, jazz, streetdance, flamenco, Ierse dans en choreo.

Onder constructie is een subtiele verwijzing naar de bouwperiode die CKE tegemoet gaat. Letterlijk met de verbouwing en uitbreiding van de locatie aan de Pastoor Petersstraat die deze zomer start. Maar achter de schermen bouwt CKE ook figuurlijk met het vizier gericht op 2020 aan het Huis voor de Amateurkunsten en Cultuureducatie.

Speeldata en -tijden
Zaterdag 25 juni 2016 om 14.00 en 19.00 uur
Zondag 26 juni 2016 om 14.00 en 16.00 uur

Locatie
De hoofdingang van het Parktheater bevindt zich aan de Elzentlaan 50 in Eindhoven. Een routebeschrijving is te vinden op de website van het theater.

Kaartverkoop
Prijs regulier € 15 (incl. consumptie, excl. servicekosten)
Prijs CKE-kaarthouders € 12,50 (incl. consumptie, excl. servicekosten)*

→ kaartverkoop via parktheater.nl

*Op vertoon van de Culturele Kaart Eindhoven (exclusief voor leerlingen en cursisten van CKE) krijg je aan de theaterkassa van het Parktheater € 2,50 korting per kaartje. Telefonisch reserveren via de theaterkassa (040-2111122) kan ook. Je kunt de kaarten dan op voorafgaand aan de voorstelling ophalen op vertoon van je Culturele Kaart Eindhoven.

Fotografie: Béa Straver en Roberto Bogers

Deel dit met je vrienden via: