zondag 22 mei 2016

Café-C in het Tuchthuis #05

een muzikale zondagmiddag in een ongedwongen sfeer

Als bezoeker van Café-C geniet je in een relaxte sfeer onder het genot van een drankje van een heerlijke, verrassende en muzikale zondagmiddag.

De mei-editie van Café-C wordt een mini-popfestival met vijf leuke, nieuwe bandjes die staan te popelen om zich te laten horen aan het Eindhovense publiek.

Line-up

  • Keer! is een jonge, akoestische coverband die nummers een eigen, lichte, poppy draai geeft. De 4-koppige band ontstond in 2013 vanuit een huiskamer-jamsessie. De muzikanten willen zich als band verder muzikaal ontwikkelen en zoeken graag de samenwerking op met andere bands of muzikanten. Tijdens Café-C neemt Keer! twee gastmuzikanten mee.
  • Strike-Back is een relatief nieuw en jong bandje dat met passie, plezier en overtuiging pop-rockmuziek maakt.
  • What the Fuzz! is een Eindhovense band die een mix van fusion en jazz speelt.
  • Heerlijk relaxed gaan we over naar de band Plug & Pray - een popband van CKE.

Afsluiting
Zoals altijd sluiten we Café-C af met een muzikaal feestje. De CJP-sessieband staat tot ieders beschikking, dus wie graag wil is bij deze uitgenodigd om een nummer mee te zingen of spelen.

Over Café-C
Café-C is een samenwerking tussen Centrum voor Pop en Jazz (CPJ) en CKE. De C staat voor CPJ, CKE en Cultuur. Samen brengen wij sinds januari elke maand een gevarieerd cultureel, muzikaal programma op het podium in het Tuchthuis aan het Stratumseind.

Locatie: Tuchthuis, Stratumseind 28 Eindhoven
Aanvang: 13.30 uur (gratis entree)

Deel dit met je vrienden via: