maandag 28 maart 2016

Eindhovense Popdag 2016

in samenwerking met PopEi

Op Tweede Paasdag vindt voor de derde keer de Eindhovense Popdag plaats. Dit jaar organiseren we deze dag voor jonge bands en singer-songwriters samen met PopEi. De deelnemers werken aan hun portfolio. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een biografie laten schrijven of deelnemen aan een fotoshoot.

Videoclip als prijs
Natuurlijk draait het op deze dag vooral om de muziek. Alle bands en singer-songwriters staan op één van de twee podia in het Tuchthuis. Onderling strijden zij om de supervette jury/publieksprijs: de opname en productie van een eigen videoclip. Deze prijs wordt zowel in de categorie bands als singer-songwriters uitgereikt en het publiek stemt dus mee.

Line-up
De bands die meedoen aan de Eindhovense Popdag 2016 zijn Flabbergasted, Dondersteen en Rainbow Mafia. De singer-songwriters zijn Emma van Dooren, Rebecca Achola, Leonie Sloots, Tim Waals en Julia & Jane. Het programma start om 12.00 uur. Om een goed oordeel te kunnen vellen, raden wij je aan om op tijd te komen zodat je alle bands en singer-songwriters ziet spelen.

Afsluiter lost/ctrl
De Eindhovense Popdag wordt afgesloten met een optreden van de Eindhovense nu-waveband lost/ctrl. Lost/ctrl is niet in de race voor de jury/publiekprijs.Locatie: Tuchthuis, Stratumseind 28 Eindhoven
Aanvang: 12.00 uur (gratis entree)

foto's: Roberto Bogers

Deel dit met je vrienden via: