donderdag 19 mei 2016

Lunchconcert 'Music for lunch' mei

Anne Stockman: popliedjes & loop station

Regelmatig kun je in de concertzaal van CKE een gratis lunchpauzeconcert bijwonen. Op donderdag 19 mei staat Anne Stockman op het podium. Anne is zangdocent bij CKE. Ze zingt in dit concert popliedjes en begeleidt zichzelf daarbij op loop station.

Over Anne Stockman
Anne Stockman schrijft al van jongs af aan haar eigen muziek. Na het afronden van haar studie zang in Tilburg is ze zich meer gaan richten op het schrijven van eigen werk. Alle invloeden, interesses en ervaringen van de afgelopen jaren komen nu samen in haar eigen liedjes. Haar inspiratie haalt ze uit artiesten zoals Robert Glasper, Gretchen Parlato, Becca Stevens, Erykah Badu, Hiatus Kaiyote en Jamiroquai.

Door middel van improviseren kan Anne zichzelf uiten in muziek en het geeft haar de mogelijkheid om direct te communiceren met muzikanten. "Improviseren geeft je nieuwe inzichten in muziek en het geeft je vrijheid", aldus Anne. Sfeer en kleurrijke akkoorden zijn kenmerkend voor haar muziek.

In 2012 vormde Anne haar eigen jazzkwartet, dat voornamelijk haar eigen composities speelt. Het Anne Stockman Quartet speelde o.a. bij Jazz in Duketown, Jazzfestival Gemmenich en Scheldejazz 2014.

Sinds 2013 is ze ook actief aan het schrijven en componeren met haar loop station. Hierbij maakt ze alleen gebruik van haar stem en bodysounds en creëert een muziekstuk door de zang en bodysounds op te nemen in haar loop station.

Locatie: CKE, Pastoor Petersstraat 180 Eindhoven
Aanvang: 12.30 uur (duur ca. 45 minuten)
 
→ annestockman.comfoto: Beau Slegers

Deel dit met je vrienden via: