zaterdag 12 maart 2016

Musicalworkshop met Cindy Bell

voor kinderen en jongeren

Een extraatje bij CKE: op zaterdag 12 maart organiseren we een workshopdag met musicalster Cindy Bell! De ochtend is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en 's middags is het de beurt aan jongeren van 12 tot 18 jaar.

Je leert op deze dag repertoire aan uit musicals, je zingt, speelt en danst. Cindy heeft erg veel ervaring opgedaan in de theaters en wil die graag met jonge musicalspelers delen. Wil jij erbij zijn om te leren en te stralen, schrijf je dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

→ workshop voor kinderen (8-12 jaar) GEANNULEERD

→ workshop voor jongeren (12-18 jaar)

Over Cindy Bell
Tijdens haar opleiding startte zij in 2005 haar professionele carrière met rollen in de zomervakantieproductie Café Diablo naast medestudent William Spaaij, en Ti Ta Tovenaar in het Efteling Theater in de daaropvolgende winter. Na haar eindexamen was ze te zien in Cats en in 2007 deed ze mee aan het RTL4-programma De weg naar Fame, waarin vier hoofdrolspelers werden gezocht voor de musical Fame. Cindy Bell was kandidaat voor de rol van Serena en werd uiteindelijk tweede achter Daphne Flint. In het najaar van 2008 nam ze de rol van Serena over van Flint die in Piaf ging spelen.

Ook was ze in 2009 en 2010 te zien in producties van V&V Entertainment. De samenwerking met die producent wordt ook in het seizoen 2010-2011 voortgezet met de rol van sportinstructrice Brooke in de musical Legally Blonde. Tussen de langer spelende producties in, is er tijd om te spelen in de musicalparodie Musicals Gone Mad, en voor diverse optredens zoals bij Musical Helpt Haïti en het Bevrijdingsfestival Zwolle 2010. In 2011 werd Bell gekozen voor de rol van Liesbeth List in de musical over Ramses Shaffy.

Deel dit met je vrienden via: