zondag 17 januari 2016

Storioni Academy 2016

voor kamermuzikanten van jong tot oud

In navolging van succesvolle voorgaande edities vindt in januari opnieuw de Storiony Academy plaats - een educatieve samenwerking tussen het Storioni Trio, Muziekgebouw Eindhoven, CKE en diverse andere partners en docenten.
 
Het programma omvat verschillende onderdelen voor kamermuzikanten van jong tot oud:
 
Zondag 17 januari: workshopdag bij CKE
Dit is een workshopdag voor kamermuziekensembles, bestaand of samengesteld voor deze gelegenheid. De bezetting is minimaal een trio, dus geen solist met begeleiding. Elk ensemble wordt gekoppeld aan een passende gastdocent.
 
De workshopdag vindt plaats bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven en duurt van 9.00 tot 17.30 uur. De dag wordt verdeeld in twee stukken die allebei worden afgesloten met een presentatie in de concertzaal.
 
Bijwonen concert Storioni Festival
Deelnemers mogen een concert van het Storioni Festival bijwonen in Eindhoven, Helmond, Tilburg of Den Bosch.
 
Zondag 24 januari: presentatieconcert in het Muziekgebouw
Een selectie van de deelnemende ensembles aan de workshopdag mag spelen tijdens een presentatieconcert in het Muziekgebouw op zondag 24 januari. Vanaf 9.00 uur kan in de zaal ingespeeld worden en om 11.00 uur begint het concert. Het is nog onder voorbehoud, maar waarschijnlijk geeft het Storioni Trio die ochtend ook een miniconcert.
 
Inschrijving
Nadat jouw docent je heeft aangemeld, kun je je tot 10 januari 2015 inschrijven. Als er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, bepaalt de organisatie de plaatsing. Deelname kost € 15 per persoon.

Deel dit met je vrienden via: