woensdag 25 november 2015

This is comedy

stand-up comedy night

Humor is een levensbehoefte die voldoende aangevuld moet worden. Stand-up comedy is dé manier om met familie, vrienden of je liefje een heerlijke avond te beleven. Kom 'n avond gieren, lachen en brullen om professionals uit de humorbranche.

Na twee topedities komt This is comedy opnieuw naar CKE met een hilarische line-up:

Gerrie Smits
Gerrie is de mc ofwel host van de avond. Hij ademt humor uit en weet het publiek met mooie inzichten in diverse onderwerpen een goede buikspier workout te geven.

Braboneger
Zijn naam zegt het al en zijn grappen worden omarmd door eenieder die getuige is van zijn optredens. Het leven van een negroïde man in Brabant en zijn dagelijkse avonturen zijn genoeg voer voor een hilarische comedyset.

Mark Waumans
Met heerlijke oneliners weet Mark op een humoristische manier dagelijkse ervaringen op een andere manier aan het licht te brengen. Door snelle wisselingen van onderwerpen wil je geen moment missen van zijn tijd op het podium.

Samir Fighil
In 2011 doet Samir Fighil op knallende wijze zijn intrede in de comedy- en cabaretwereld. Hij wint al snel de Haagse Street Life Award voor jong aanstormend talent. De spotlights en het podium passen hem als een op maat gesneden pak.

This is comedy staat garant voor een hoog LGB - lachen, gieren, brullen - gehalte.

Aanvang: 20.00 uur
Locatie: CKE, Pastoor Petersstraat 180 Eindhoven
Entree: kaarten à € 10,00/12,50 zijn online te koop via deze link

Deel dit met je vrienden via: